Cursus Sociale Hygiëne

De cursus Sociale Hygiëne is ontwikkeld voor diegenen die werken of te maken krijgen met gasten waar alcohol aan wordt geschonken. Dit zijn veelal bars, restaurants, brasseries en hotels. Naast onderwerpen zoals alcoholgebruik, wordt ook aandacht besteed aan drugsgebruik en gokverslaving. In de training wordt ook aandacht besteed aan hoe om te gaan met dergelijk gebruik of verslaving en hoe het beste gereageerd kan worden naar consumenten en hun gedrag.

Inhoud van de cursus Sociale Hygiëne

 
Cursus Sociale Hygiëne
Nu voor € 69,-
Cursus Sociale Hygiëne inclusief examen
Nu voor € 172,-
Doelstelling Na het volgen van het digitale cursuspakket weet u hoe u moet handelen naar de gast en hoe u moet omgaan met zijn/haar gedrag. De cursus voldoet aan de laatste eindtermen voor het examen van SVH.
Doelgroep Voor iedere leidinggevende of eigenaar van een horecabedrijf dat alcoholhoudende dranken schenkt en voor de 2 personen die vermeld worden op de drank- en horecavergunning.
Cursuspakket Online training. Online training inclusief coupon voor het SVH-examen
Cursusniveau Vanaf MBO
Cursusduur Ca. 3 uur
Online theorie

Met de training leert u alles wat u moet weten over het gedrag van gasten in horeca gelegenheden, al dan niet met gebruik van alcohol of drugs of een gokverslaving en hoe u hierop kunt reageren.

De training bestaat uit:

  • 6 modules inclusief oefentoets per module
  • Digitaal naslagwerk
  • Theorietoets
Modules De online training bestaat uit de volgende modules:

  1. Horeca & slijterij
  2. Sociale vaardigheden
  3. Sociale Hygiëne
  4. Alcohol, Drugs en Tabak
  5. Gokken
  6. Inrichtingseisen en voorzieningen
Naslagwerk Tijdens de digitale cursus Sociale Hygiëne heeft de cursist de beschikking over het digitale naslagwerk met alle richtlijnen en examenstof.
Online theorietoets
Met de theorietoets wordt het schriftelijke SVH examen gesimuleerd.
SVH Examen  De cursist dient het examen zelf bij SVH te boeken. Iedere cursist ontvangt een couponcode voor het officiële examen Sociale Hygiëne. De cursist verzilvert de couponcode via mijnsocialehygiene.nl
SVH diploma  Indien geslaagd voor het SVH examen ontvangt u het diploma van SVH. Diploma’s worden geregistreerd in het SVH-register.
Prijs  €69,- exclusief BTW €172,- exclusief BTW