Cursus Sociale Hygiëne

De cursus Sociale Hygiëne is ontwikkeld voor diegenen die werken of te maken krijgen met gasten waar alcohol aan wordt geschonken. Dit zijn veelal bars, restaurants, brasseries en hotels. Naast onderwerpen zoals alcoholgebruik, wordt ook aandacht besteed aan drugsgebruik en gokverslaving. In de training wordt ook aandacht besteed aan hoe om te gaan met dergelijk gebruik of verslaving en hoe het beste gereageerd kan worden naar consumenten en hun gedrag.

Inhoud van de cursus Sociale Hygiëne

 
Cursus Sociale Hygiëne
Nu voor € 69,-
Cursus Sociale Hygiëne inclusief examen
Nu voor € 172,-
Doelstelling Hoe te handelen naar de gast en hoe om te gaan met het gedrag van de gast. De cursus Sociale Hygiëne voldoet aan de laatste eindtermen voor het examen van SVH.
Doelgroep Voor iedere leidinggevende of eigenaar van een horecabedrijf dat alcoholhoudende dranken schenkt en voor de 2 personen die vermeld worden op de drank- en horecavergunning.
Cursuspakket Online training. Online training inclusief coupon voor het SVH-examen
Cursusniveau Vanaf MBO
Cursusduur Ca. 3 uur
Online theorie

Met de training leert u alles wat u moet weten over het gedrag van gasten in horeca gelegenheden, al dan niet met gebruik van alcohol of drugs of een gokverslaving en hoe u hierop kunt reageren.

De training bestaat uit:

  • 6 modules inclusief oefentoets per module
  • Naslagwerk
  • Proefexamen
Modules De online training bestaat uit de volgende modules:

  1. Horeca & slijterij
  2. Sociale vaardigheden
  3. Sociale Hygiëne
  4. Alcohol, Drugs en Tabak
  5. Gokken
  6. Inrichtingseisen en voorzieningen
Naslagwerk Tijdens de online cursus heeft de cursist toegang tot het digitale naslagwerk.
Proefexamen Twee pogingen voor het proefexamen.
Oefentoetsen De oefentoetsen kunnen onbeperkt worden geoefend.
Bewijs van deelname Iedere cursist die geslaagd is voor het online proefexamen ontvangt in/zijn haar profiel een Bewijs van deelname.
Dit bewijs is geen certificaat.
SVH Examen  De cursist dient het examen zelf bij SVH te boeken. Iedere cursist ontvangt een couponcode voor het officiële examen Sociale Hygiëne. Het examen vindt op een locatie van SVH plaats. De cursist verzilvert de couponcode via mijnsocialehygiene.nl
Belangrijk: de verstrekte couponcode is maximaal 10 maanden geldig.
SVH diploma  Indien geslaagd voor het SVH examen ontvangt u het diploma van SVH. Diploma’s worden geregistreerd in het SVH-register.
Prijs  €69,- exclusief BTW €172,- exclusief BTW